Turismen i Dubai

Dubai har vuxit fram som ett bland de mest populära resmålen för resenärer från världen över som är på jakt efter de mest lyxiga semesterresorna. De har exotisk kvalité på mat och alla bekvämligheter av de olika fem stjärniga hotell i Dubai. Sandstränder och olika ställen för sightseeing göra resan till Dubai den mest minnesvärda.

Ungdomar som nygifta par är mycket glada på nöjesparker, de olika händelserna och också med olika andra utomhusaktiviteter. Tourarrangörerna från hela världen erbjuder mycket attraktiva paket för semesterresor till Dubai. Förutom sightseeing och andra uppfriskande aktiviteter shopping på stora gallerior i Dubai är verkligen en upplevelse.

Specialiteter från alla delar av världen finns i dessa gallerior. Turistnäringen i Dubai har en enorm tillväxt och inom en kort tid kunde Dubai lyckas bli ett globalt varumärke för turism.

Blandning av kulturer
Turisterna i Dubai upplever en perfekt blandning av traditionell kultur från Dubai och den moderna kulturen. Dubai turism är designad av moderna arkitekter som historiker. Samtidigt utvecklas Dubai till att ha moderna turistcenter samtidigt som omsorg tagits att skydda dess rika kulturarv. Medan uppfostra Dubai med senaste teknik och innovationer lokalbefolkningen aldrig kompromissat med de kulturella värderingarna i gamla Dubai. Eftersom blandningen av gamla och moderna gör sin närvaro överallt i Dubai är Dubai senaste härlighet fortfarande vid liv. De som besöker Dubai är överväldigade med den gästfrihet som de kommer dit. Engelska språket är mycket vanligt hela Dubai så att internationella turister tycker att det är mycket bekväm att kommunicera under deras besök i Dubai.

Turism – den mest blomstrande industrin
Turistnäringen är betydande för Dubai eftersom den har kraftigt bidragit till snabbare ekonomisk tillväxt i landet. Förväntan är att under de kommande åren turistnäringen i Dubai kommer att nå den första positionen trycka ner olja exportera till andra plats. Turism har identifierats som en bas för Dubais framtida ekonomisk tillväxt. Hotellbranschen är väl blomstrar i Dubai och det finns mer än 200 stjärnhotell som ger världen klass övernattningsmöjligheter till besökare från alla delar av världen. Spektakulära Burj Al Arab Hotel i Dubai är en av de mest kända hotellen i världen. Royal Mirage Hotel, Ajman Resort, Wild Wadi Park och Al Maha etc är andra stora platser av dragningen för turister i Dubai.

Internationell turismnav
Resenärer med olika intressen hitta Dubai som deras favorit resmål. Dubai turism erbjuder enorma möjligheter och för olika turistaktiviteter-sightseeing, stränder och naturliga skönhet, olika shopping, kultur, inköp av mode artiklar, lyx och komfort, fiske, temaparker och alla moderna turistaktiviteter och nöjen.
Alla typer av internationella rätter erbjuds på hotell i Dubai. Det kinesiska köket på Zheng han, de olika nationella och internationella köken på Al Muna, Cocktails på Bahri Bar, det franska köket på Hotel Pierchic och det thailändska köket på Pai Thai är priserna på Dubai turism.

Stränder i Dubai är kända för deras lugn atmosfär och fridfulla omgivningar. Restauranger och resorts är sammanlänkade genom vattenvägar.