Hurtta Allvädersoverall


Nu när det snöat så sjutk mycket MÅSTE vi köpa en overall till Gizmo. Han kan knappt skutta i snön fem minuter och så är han fylld av snöbollar runt tassar och ben. Inte alls roligt, till slut kan han knappt röra sig. Så nu ska vi slå på en sådan overall som täcker honom väl så att han kan skutta och leka i snön utan att bli en stor snöboll.

Stackars Giz!

EFTERLYSNING!

Hittade detta hos Emma & Maggie och för vidare!

Två svarta pudeltikar
blev stulna utanför Konsum i Vaxholm i dag. Deras matte är så klart förtvivlad och jag lägger ut en efterlysning här på bloggen i hopp om att någon har sett eller hört något. Det är bråttom - eftersom mellanpudeln Ebba (nerklippt, 8 år) äter medicin och kommer att bli allvarligt sjuk utan den. Den andra tiken heter Smilla och är en toy på 14 månader. Har du några tips? Snälla, hör av dig till polisen!

Gizmo & Leeloos nya säng!:)




Busarna



Vovve shopping

Klickade in mig på Doggie.se och inhandlade lite grejer till Gizmo och Leeloo. Bland annat detta:
En kub för att lägga in deras leksaker, då de i dagsläget har en korg som är ihjäl biten. En sele till Gizmo, tyckte att det bara vara rättvisst då Leeloo ska få en likadan fast rosa. Så att de matchar varandra. Till sist fick Leeloo en ny, söt Tikskydd, inte allt för flickig men otroligt söt. Hon löper juh igen nu i Maj och en ny och fräsch tikskydd ska hon ha.

Leeloo & Conny

Stor och liten men ändå bästa vänner!:)

"Sitt fint"


Vad säger man? De älskar det...



Lite bilder på vovvarna!



Leeloos Födelsedag

Här kommer lite sena bilder på Leeloos födelsedag.

Happy Valentine


Happy Birthday Leeloo Valentine


Idag är ingen vanlig dag, för det är inte bara Alla Hjärtans Dag utan även Leeloo Valentines födelsedag. Idag för 1 år sedan föddes vår lilla tjej på Bagarmossens Djursjukhus med kejsarsnitt. En liten skrutt på 600 gram och i en blue fawn färg. Det slog gnistror direkt.

Idag firar vi hennes dag med tårta, god mat och presenter!
Hipp Hipp Hurra!

Gizmo & Leeloos gammla bloggar!

Innan jag bloggade om Gizmo och Leeloo i min blogg hade de två helt egna bloggar med massa bilder att titta på. För er som är nyfikna och har tid en dag klicka då in er på länkarna nedan för att komma till deras gamla bloggar.

Gizmo Killer


Leeloo Valentine

Imorrn fyller Leeloo Valentine 1 år!


På alla hjärtans dag för ett år sedan föddes vår lilla busfrö Leeloo Valentine (därav hennes mellan namn) på Bagarmossens Djursjukhus med kejsarsnitt med 3 syskon. Imorgon är hennes dag och det ska firas med tårta och god mat.



Idag, en stor flicka!

We love grisknorr!

Igår öppnade jag en påse grisknorrar till Gizmo och Leeloo. Snacka om att de blev glada. De fick varsin enorma grisknorr. Men vet ni vad de gjorde? De delade på en. Så sööööta!

Men efter en tag insåg de att det kanske var lättare att ha varsin grisknorr. Så då tog Leeloo en:

Och Gizmo satt kvar med den han började på:

Man ser hur de njuter!

Leeloos nya kossa!


Ni minns väl Leeloo och hennes kossa, nu har hon en ny kossa att terrorisera!:)

Morgonens promenad


Mina älskade små hårtussar!

Bromma Zoomarknad

Idag åkte vi iväg till Bromma Zoomarknad med hundarna för att unna de lite gott och en utflykt. Så in i bilen och iväg. Det var otroligt stort där, med massa saker. Otroligt många och fina saker till hundarna. Framför allt godis/snacks och sängurvalet var sjukt stort. Ja det fanns en massa av allt. Där träffade vi på massa andra hundar stora som små. Så vi kom ut därifrån med lite smått och gott.

Det vart en massa olika tuggben i alla möjliga smaker, det var grisknorrar, nötsnacks, Hundchoklad,
mint-tabletter, en leksakskossa, reflexhalsband och en tröja där det står SECUTITY! Gizmo och Leeloo vart helt galna i allt som de kunde välja emellan och visste inte vad de skulle ta. Så de smakade på lite av allt.

Leeloo modelerar den nya tröjan och reflexhalsbandet. Visst ser hon tuff ut?

Gizmo ville oxå vara med och testade tröjan. Som var på tok för liten för honom. Men han försöker i alla fall att se tuff ut!

VINNAREN ÄR:


Grattis Lilyhearts.blogg.se du har vunnit tävlingen!
Maila mig på alisagonzalez.blogg.se din adress så att jag kan skicka iväg din fina vinst!

Tack alla andra 14 stycken som deltog, det var otroligt roligt att så många ville vara med. Det här blir inte den sista tävlingen vi har i bloggen, det kommer många fler ska ni se och tveka inte för att delta då.

Vi tackar ännu en gång er alla som deltog!

SISTA CHANSEN NU!


Idag är det sista chansen till att delta i tävlingen. Imorgon på morgonen lottar Gizmo och Leeloo ut en vinnare.
Du vill inte missa chansen till att vinna dena söta halsband.

Klicka in dig HÄR på en gång!

Bus och Trix är det som gäller!

När Gizmo och Leeloo busar så är det alltid Leeloo som leder leken. Hon som är den blygaste, den mest tysta och änglalika. Men när hon har gått igång på buset då är det hon som bestämmer och hon som leder leken. Vad hon låter som en tvättbjörn och ställer sig på bakbenen för att vara STOR. De älskar att busa med varandra.
¨

Sedan är det trix som gäller, det rä de super duktiga på och visar stolt upp alla deras trix. Här ser ni Gizmos "tass" och Leeloos "high-five". Är inte de söta?

Såhär nöjd är han efter att han fått godis!:)

Gizmo killer en buse och gottegris!

Gizmo älskar att leka och busa. Det är allt som betyder något för honom. Han ska alltid ha uppmärksamhet och stå i centrum. Alla ska leka med honom säga att han är så snäll och fin och bara var kring honom. Det spelar ingen roll om han är trött. Det är bus, lek och gos som gäller 24/7.
Och tjurmuskel är det bästa han vet, utan tvekan. Han kan sitta i timtal och nöta ner den, tugga och gnugga. En sann och petig gottegris som bara det bästa passar.

Han är riktigt ego och självcentrerad!:)

Leeloo är en sann sessa med glans, eller?!

Här har ni vår lilla prinsesa nyvaken, steg för steg vaknar hon till liv, gäspar, drar sig och kan itne bestämma sig över om hon ska vakna eller inte. Hon ÄLSKAR att sova, helst hela tiden och ofta.
Leeloo är en riktig dam, lugn, tyst och helt bedårande. Hon stör itne, hon hörs inte och knappt syns ibland. Hon är verkligen en sann dam.
Eller kanske inte?! Det är nått med Leeloo och den där kossan. Hon blir het vild när hon ser den: Ska sprinag fram och jucka på den, ta den hårt och jucka ännu mer. Helt okontrollerat juckar hon på den.

Jag undrar varför? haha!

Ni glömmer väl inte...

Att det är en kanon tävling på gång hos oss där du kan vinna detta fina halsband:

För att komma direkt till tävlingen klicka HÄR!

Naturbilder på vovvarna bus!


Leeloo!



Sötaste Leeloo i snön!:)

Gizmo!



Här har ni snyggaste Gizmo!:)

Leeloo försöker vara modell!

Leeloo däremot är inte lika förtjust i kamern och blixten så hon blir aldrig riktigt hundra på bilder. Men hon försöker i alla fall. Här har ni lite nya bilder på Leeloo med den nya kameran. Ser inte hon bedårande ut?

Titta på bilden längst ned till höger. HAHA! Här kliade hon sig och tog ut tunga, matte han ta kort i den sekunden. Mammas lilla sötnos!

Nya kameran!

Ni som läser min (Alisa) blogg vet att jag fick en systemkamera av älsklingen och Gizmo och Leeloo fick genast agera modeller för mig. Gizmo tycker att det är super kul och ställer sig gärna framför kameran för att bli fotograferad.

Han poserar vackert och tittar in i kameran.Vilken charmtroll eller vad säger ni?

Födelsedags present till Leeloo!


Nu har jag beställt denna söta sele till Leeloo från Posh Pooches. Super söt, rosa, prinsessig och mjuk. Denna ska hon få i födelsedags present men det blir i förskott då jag är trött på att ha henne i den hårda selen. Längtar tills den kommer fram.

Använder ni mjuka selen på era hundar?


RSS 2.0