Imorrn smäller det...

Då är det dags att öppna första luckan!
Vi lääääängtar....


EDIT: Leeloo glufsade i sig bitarna jag gav henne, Gizmo smakade men kastade ut den från munnen igen. Osäker på om han inte gillade den eller inte ville ta emot den för att han tror att jag "mutar" honom då jag strax efter ska iväg till jobbet. Vi får se hur det blir till helgen. Men Leeloo var överlycklig och ville ha mer. De var super söta, stora och tassformade.


Glad första advent


(Bild från mattes blogg)

Vi ville önska alla läsare, hundar, hundägare där ute en Glad Första Advent!:)
Snart är julen här....


(Bild från förra året)

Nu vart det även lite juligare i bloggen, tryck F5 om ni inte ser!


Finbesök

Vi är såååå ledsna för den hemska uppdateringen. Det är bara lite svårt att att uppdatera hela tiden när matte (jag) inte längre bloggar på blogg.se så jag får logga in på två olika ställen. Men det är ingen anledning. Jag ber om ursäkt. Men som plåster på såret ska ni få lite av de uppskattade serierna som jag brukar göra.

I fredags fick vi finbesök av Leeloos mamma Mellis och kusin Diva. Det var otroligt roligt, gud vad de alla busade, gosade, tog hand om varandra och busade för fullt. Sedan Mellis kastrerades har hon blivit en enorm gosboll och ville pussas och ta hand om alla. Diva och Leeloo kom så bra överense och busade som bara den. Gizmo var mest förvirrad och flörtade med alla brudar och förstod inte när de ville busa eller mysa. Men det gick bra ändå.







Efter all bus vart alla trötta och somnade på mig, runt mig och klappandes av mig:



Super roligt och trevligt hade vi det!:)

Julmys!


Imorse åt vi alla en smarrig julfrukost (jaa jaa vi e tidiga men jag älskar julen) och sedan gick hela dagen åt att julpynta färdig hemma. Alla hjälptes åt och vi är nu helt klara med julpyntet.


Sedan var det dags för lunch och vovvarna fick köttfärs med ärtor, paprika och majs (väldigt lite majs) och de slickade rent tallriken. De uppskattar verkligen all den tid de haft med oss nu de 4 dagar av ledighet:)

Leeloo mår bra igen och är inte längre skendräktig, däremot super busig och helt tokig:) Tack för alla varma hälsningar från er. Hon mår bra igen!:)

Leeloo är skendräktig!


Lilla tjejen är skendräktig. Det kommer lite mjölkaktig vätska ur hennes spene. Hon känns lite nere, vill inte göra mycket bara ligga och mysa. Hon bäddar dock inte och har inte valt ut en leksak som hon " tar hand om". Men hon är lite nere.

Snuttan då...


Efter badet galenskaper...


Gizmos makeover!

Hur snygg är inte mattes prins nu?


Inte alla gillar hösten...

Så missnöjda ser de ut varje gång vi ska ut och de vet att det regnar eller är kallt.
Leeloo hatar speciellt att gå ut i regnet och hon förstår att det regnar så fort kläder åker på.

:)


Julkalender för hundar!


Titta vad vi hittade! En julkalender för hundar. Den är fylld med små tasschokladbitar skapade för hundar. Så från och med 1 december är det jul för vovvarna med. En liten chokladbit fram till juldagen!

Hur skojjigt är inte det?:) Denna hittade vi hos Sea Hund Och Katt för 69 kronor!

Att vara hund eller inte?


Tuff vecka...

Tuff vecka mkt på gång, vovvarna sover över till och från hos husses föräldrar. Blir mer updatering till helgen. Vi är super ledsna för detta, verkligen!

Kampen om husse...

Ja, husse är älskad och tävlad om, utan tvekan!

Föresten, nu funkar länken till mattes blogg: Amor Vincit Omnia


Vovvarna fluff

Kanske dags för en klippning Gizmo eller vad säger du?


Lite update...

Det har inte varit mycket uppdatering här men det är nog mest för att matte precis har bytt bloggplattform. Har köpt en webbhotell och bloggar nu alltså på egen hand. Det har varit massa jobb med det så hon har inte varit så aktiv i denna blogg. Men hoppas ni har överseende med detta. Det blir bättre snart.

Tills dess kan ni kika in mattes nya och fräsch blogg, Amor Vincit Omnia!

Kanin?


Världens segaste hund...


En lyxig söndags frukost...


Det var tomt igår...

Igår åkte vi till Small To Big för en lördagsfika, men till vår enorma fasa. Var det tomt. Det fanns ingen, vi var de ända gästerna. Suck, kände vi. Men vi tog oss en liten fika medans Gizmo och Leeloo letade efter hundarna...


Det var synd:( Vi var ledsna...


RSS 2.0