Viktigt information angående bloggen!

Nu har jag länge funderat över en sak angående Gizmo och Leeloos blogg och med stor sorg i hjärtat måste jag informera er alla att jag nog kommer att lägga ned denna blogg. Då jag själv inte längre bloggar på blogg.se så blir det att man lätt glömmer eller inte har samma lust att uppdatera i denna blogg då jag loggar in och skriver på ett annat ställe.


Men detta innebär givetsvist inte att jag kommer att sluta blogga om Gizmo och Leeloo, åh nej da inte alls. Utan vi tar vårt pick och pack och flyttar över bloggandet om Gizmo och Leeloo tillbaka till min privata blogg. Det kommer att vara lättare för mig att uppdatera om de där än att komma och logga in här och glömma bort hur man gör.

Vi vill tacka alla uuuunderbara hund-blogg-vänner vi fått via denna blogg och hoppas verkligen att ni fortfarande kommer att följa oss i mattes blogg. Serierna kommer att fortsätta och även alla andra tips och smått och gott vi haft i denna blogg. Jag kommer inte att ta bort bloggen utan det kommer att finnas kvar för minnen, bilder, videoklipp osv.

Så, från och med nu finner ni Gizmo och Leeloo på följande blogg: www.alisagonzalez.se och vill ni redan nu lägga till den nya länken för uppdateringar på bloglovin så klicka här: bloglovin

Vi hoppas verkligen att ni följer med oss och vi vill ännu en gång tacka er alla!:)

Vi har inte glömt er...

...vi lovar!

GOTT NYTT ÅR 2010! I efterskott men bättre sent än aldrig. Vår nyårsfirande var lugn, inte alls stressande och tack och lov int emycket fyrverkerier sköts utanför så Conny klarade sig fin fint i år. Vi har ätit massa gott, busat massor och haft en underbar start på året. Imorrn kommer vi med lite bilder. Det lovar vi.


Gott natt och god fortsättning!


RSS 2.0