Tävling hos Pom Pom!


Vi är med och tävlar om en första-hjälpen-kit hos Pom Pom!
Vill du oxå delta? Klicka på bilden ovan!


Puppia Sele säljs!

Nu har jag ett antal tradera auktioner på gång,
där bland annat Leeloos nya Puppia Sele säljs.


Det finns ett antal saker till så är ni intresserade? In och lägg ert bud!
Håller på fram till den 3/10! SKYNDA FYNDA!

Efter all bus...


En otroligt rolig och trevlig dag på StB!

Idag så bestämde vi oss för att träffa Anneli och vovvarna på StB hundcafeet mellan 13:00-13:30. Så vi åkte dit men vi var lite tidiga, vi kom dit runt 12.00 så vi tog en fika och buset började. Dock var det en löptik där en stund och det gjorde att Gizmo blev ja, galen och vart väldigt aggig och grinig och ville bara ut till tiken. Suck...


Men sen så kom en söt liten pudel, Mimmi och Gizmo vart lite småkär i henne och skulle vara där och lukta och lukta. Sedan dök charmtrollet Arthur, en black and tan pomerian. Jätte söt och super trevlig husse och matte hade han. Strax efter kom Pepsi och matte och det var super roligt. Grabbarna bus började genast mopsa till sig och Gizmo vart väldigt väldigt intresserad av Pepsi och de höll på fram och tillbaka.


Sen kom Anneli med Romeo och Yoda. Och "ohandet" började med sötnosen Romeo, han är juh verkligen så unik på alla möjliga sätt och jag är smått förälskad i sötnosen, kan inte sluta le. Men sen kom en tös dit oxå, tror att hon henne Lovisa. Och då var hon "the center of attention" bland 4 hanar. Alla jagade henne och skulle lukta och busa och visa vem som var störst och starkast.


Så Gizmo fick sig en "time-out" då han redan var i gång pga löptiken. Så han fick sitta i mattes knä några stunder då och då. Men vi hade otrolgit trevligt och det är alltid minst lika roligt och välkomnande att komma till StB. Stämningen är kanon, alla pratar och umgås.

Så tack Anneli, Romeo & Yoda - Pepsi & Matte (förlåt i all babbel glömde jag helt att fråga efter ditt namn), Arthur, Husse & Matte (samma här, glömde och fråga om namn) och såklart Ninnie och medhjälpare! Och alla andra hussar/mattar och vovvar som kikade förbi då och då!

Matte har startat en insamling!

Jag har en blogg (http://alisagonzalez.se) med 500-700 läsare dagligen och jag känner att jag på så sätt kan nå ut till fler angående betydelsen för bröstcancerforskning. Om jag kan få 1% av mina läsare att donera pengar till forskningen har vi verkligen gjort en insatts.

Jag tycker att alla kan göra en insats för den dyrbara forskningen kring inte bara bröstcancer men även all cancer i allmänhet. Det är en grym sjukdom som vi måste kunna bekämpa. Och tillsammans kan vi lyckas tror jag!


Så idag är det perfekta dagen för detta. Vi har de flesta fått lön och en 50 lapp mindre skulle inte påverka oss så mycket men det skulle betyda otroligt mycket för forskningen och de drabbade. Så för att bidra i min samling till bröstcancerforskningen KLICKA HÄR (eller på bilden ovan)! Ni kan antingen skänka via internet eller genom att skicka SMS:

SMS:a BESEGRA 1472 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter 72988 kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Nu hjälps vi åt för våra mödrar, våra far/mormödrar, våra mostrar/fastrar, våra systrar, våra vänner, våra bekanta och våra medmänniskor!

 


Schäfern ska avlivas!

Som ni minns så skrev jag för ett tag sen om Schäfrarna som anföll och dödade Nikko
Fortsättningen följer från Rexmatte

Här har ni fortsättningen;
Artikel

Den senaste händelsen och tisdagens tidningsskriverier har djupt skakat de båda schäferägarna på Backenområdet i Piteå.
Vi är väldigt ledsna och beklagar djupt det som inträffat, säger husse till schäfrarna Buster, 4 år och Zorro, 1 år.
Det var i tisdagens PT som närboende hundägare berättade om minst fem kända hundattacker, signerade nämnda schäfrar - och med vidhängt krav på åtgärder.
Kraven kommer nu att verkställas, i olika former.

Snart är Buster i hundhimlen. Vi kommer att ta bort honom inom de närmsta dagarna. Men det känns givetvis tungt eftersom han är en kär familjemedlem, säger husse.
De båda ägarna pekar på Buster som roten till det onda, den schäfer som visat lynnighet mot andra hundar och som dragit med sig den yngre Zorro.
Vi har med alla medel försökt att få fason på Buster. Efter en omskakande händelse i maj kontaktade vi en hundpsykolog och fick en rad tips som vi verkligen har försökt att utveckla, säger matte.

Sommaren har förflutit utan, som de säger, större intermezzon.
Dock bekräftar matte att Buster vid ett flertal opreciserade tillfällen sprungit ut på vägen mot passerande hundekipage.
Men vi har haft Buster kopplad i en vajerlina och Zorro i ett rep så gott som jämt då de varit ute på gården, säger hon.

Tre polisanmälningar finns antecknade mot hundarnas framfart efter gatan. Den 14 augusti i fjol gjordes den första anmälan till Piteåpolisen.
Det hörde av sig en polis som berättade att vi riskerade restriktioner, att antingen tvingas ta till munkorg eller ständigt koppel utomhus, om det inte blev bättre, säger husse.
Den 25 maj i år gjordes en ny polisanmälan, av Britta Berglund, som fick se sin shetland sheepdog biten över ryggen.
Utredningen lades dock ned i brist på bevis, enligt schäferägarna.

I fredags inträffade det som kostade livet på Marianne Fors dvärgspets, fyraårige Nikko.
Jag hade precis kommit hem med schäfrarna, släppt ut hundarna ur bilen och beordrat dem att gå upp på altanen, samtidigt som min mobiltelefon ringde. Det var då de stack iväg åt ett annat håll, säger matte.
- Jag sprang efter direkt och försökte avstyra dem. Visst bet de dvärgspetsen, men däremot var inte hela buken uppsliten som det stod i tidningen. Snarare handlade det om två långa revor, varav den ena var ganska djup
.

Matte erbjöd på stående fot Marianne Fors skjuts till djurkliniken med sin hund, vilket hon avböjde.
Då for jag istället själv upp till kliniken för att visa mitt stöd. Enligt veterinären fick man avliva spetsen där på grund av skadorna, han dog alltså inte ute på gatan.

Natten mot i går hade någon slitit ner parets skylt på postlådan; "DET GÖR ONT, varning för hundar" med vidhängd bild på en schäfer.
Vi har verkligen blivit hårt ansatta efter händelsen. Det har bitvis varit rena lynchstämningen.
- Skylten var inte uppsatt för att sprida skräck, utan mera som information om att det finns hundar i hushållet, förklarar matte.

Efter händelsen i fjol talade paret om att bygga en hundgård eller ett högt staket runt gården, vilket dock aldrig blev av.
Men nu är alltså Busters dagar räknade och vi kommer att anlita experthjälp för att skola Zorro till en lugn och disciplinerad hund. Det kommer absolut inte att finnas någon anledning för folk att vara rädda, understryker matte.
- Dessutom ska Zorro hållas kopplad utomhus på gården. Alternativt sätter vi även upp ett högt stängsel, säger husse.
Paret noterar att de med råge tagit fullt ekonomiskt ansvar för de skador hundarna åstadkommit - hundar som i artikeln omnämns med fingerade namn.


 

Det är så synd att det ska behöva nå den punkten där hunden får avlivas. Hade ägarna verkligen tagit sig ann sin 4 åriga hunds problem i tid hade det nog inte eskalerat till vad det är idag. Jag kan inte säga att avlivning är den ända lösningen för Buster och hans problem, vi har sett underverk hos Cesar Milian. Men jag tror nog att det är den lösningen de kan ge Buster, de drabbade och kanske framtida offer.

Men i slutändan sitter felet i människan som inte tar sitt ansvar!


Allt är tillbaka till det normala!

Vi ville bara informera att allt är nu tillbaka till det normala. Gizmo och Leeloo är sig själva igen, de busar för fullt sliter i alla leksaker och de är som om de varit ifrån varandra i en evighet. Man blir så glad av att se de lyckliga tillsammans. Då blir husse och matte glada!

:)

Hundattacker - Inte prio hos polisen?

Var inne hos Rex och hittade detta:

Detta var inte första gången som de både schäfrarna löpt amok och anfallit andra hundar i bostadsområdet.
Närboende hundägare berättar om upp till fem kända intermezzon - med fredagens som det mest allvarliga.

- Vi befann oss på en tvärgata, 200 meter ifrån villan med schäfrarna, då de kom farande mot oss som skjutna ur en kanon. De var lösa, och de var alldelens galna i ögonen, berättar Marianne Fors.
I kopplet höll hon lille Nikko, dvärgspetsen som fyllde fyra år i förra veckan.
- Jag försökte hinna lyfta upp honom, men allt gick så oerhört fort.
Schäfrarna högg sin tänder i Nikko, slet och drog.
- Jag lade mig ner och försökte skydda honom med min kropp, men det hjälpte inte.

Till slut anlände schäfrarnas ägare och fick tag på sina djur.
Men Nikkos hela buk var uppsliten. Nedsölad av hundens blod sökte Marianne Fors förgäves veterinärhjälp.
Nikkos liv gick inte att rädda. Det är så fruktansvärt hemskt och sorgligt. Han har alltid varit en kär familjemedlem och för oss var han oersättlig, förklarar matte med gråten i halsen.

Fredagens överfall har polisanmälts.
Även den 15 maj i år attackerade samma schäfrar en annan hund, Britta Berglunds sheltie (shetland sheepdog) Turbo - som blev biten över ryggen under vallning med matte i koppel.
Det överfallet anmäldes också till polisen i Piteå.
Det är märkligt att ingenting har hänt. Kanske är det bagateller för polisen, men för oss är det tragedier det som utspelas, säger Britta Berglund.
Hennes sheltie har ordentliga ärr efter schäfrarnas huggtänder - och har tvingats bära ett skyddstäcke över kroppen hela sommaren.
Marianne Fors, Britta Berglund samt väninnan Marita Wallgren, med två hundar, kräver i dag ett slut på skräcktillvaron.

- Det får vara nog nu. Vi accepterar inte att behöva vara rädda, tvingas gå omvägar för att två farliga schäferhundar utan munkorg är lösa på en villatomt i bostadsområdet, säger Marita Wallgren.
Uppenbarligen måste ett barn bli attackerat innan myndigheterna ingriper. Det passerar väldigt många barn och ungdomar efter vägen, och det är inget ovanligt att de promenerar med hundar intill sig i koppel, säger hon.
Utöver angreppen mot nämnda dvärgspets och sheltie, har även en samojed, en yorkshireterrier samt en mittelspitz blivit överfallna av schäfrarna vid olika tillfällen under en tvåårsperiod.
- Det är tillbud som vi känner till, sedan kan ju mycket annat ha hänt utan vår vetskap, säger Marita Wallgren."

Källa: Piteå Tidningen


Jag ryser och näst intill skakar av ilska när jag läser detta
. Hur kan detta ha pågått såhär länge? Hur kan man inte ha gjort något efter bara den första attacken? Hur kan dessa människor få äga dessa hundar? VARFÖR HAR INGET GJORT NÅGOT?

Jag börjar bli allt mer säker på att det behövs hundlicense. Inte alla människor kan vara hundägare tyvärr, oavsett storlek och ras. Inte alla kan hantera hundar och dess uppfostran och kontroll. Att dessa schäfrar har fått löpa amok på det viset är i mina ögon varken acceptabelt eller förståligt på något sätt och jag lider verkligen med de drabbade.

Vi har ett liknande problem i vårt område. Det är ett äldre par som har en japansk spets som de ALLTID har lös, vart som helst, när som helst och hur som helst och den hunden lyder inte ett ända ord från de och de springer tvärs över gator mot andra hundar och ja ni förstår. Vi har flera gånger stött på den hunden och den flyger fram mot Gizmo och Leeloo och ska börja hålla på. Gizmo gillar inte det då det är en hand och han skyddar Leeloo.


För någon dag sedan fick vi nog, vi gick ut och såg att hunden var en bit ifrån lös så vi fick gå en annan väg för att inte möta den (det får vi göra ofta nu och det känns inte alls kul att behöva se sig om hela tiden). Men den hunden lyckas se oss trots att vi är väldigt långt ifrån och den springer i full fart mot oss. Som ni vet så löper Leeloo. Hunden når oss och jag håller mig lugn och försöker hålla hundarna lugna. Gizmo blir hysterisk (som ni förstår då Leeloo löper) och skäller mot honom och hunden fullständigt struntar i honom och ska försöka komma åt Leeloo. Jag puttar bort hunden så gott jag kan och försöker hålla den undan de.

Sambon vänder klacken och går raka vägen mot ägarna som är flera meter bort och sakta rör sig mot oss. Han talar om för de att detta inte är första gången och att det nu får vara nog, antingen så kopplar de hunden eller så polisanmäler vi de. Ja, ja säger ägarna och säger att de försökte få tag i honom när de såg oss. Jag blir rasande och talar om för de ännu en gång att det är i första hand mot lagen att ha en hund okopplad på allmänna platser och att om vi stötter på de ännu en gång så ska vi polisanmäla de.

Vi såg de dagen efter ute med hunden lös igen. Men vi hade inte vägarna förbi de. Men nästa gång polisanmäler vi de. För det är varken rätt mot hunden som en vacker dag kommer att gå på fel hund och råka illa ut. Det är itne rätt mot oss andra hundägare som måste se upp. Det är inte rätt någonstans alls.

Gizmo och Leeloo har sedan tidigare blivit attackerade av 2 lösa hundar och som tur har det slutat utan några skador! Men det kanske bara är en tidsfråga!



Fina Hund kör igång igen!

Nu har Fina Hund kört igång igen och har massa fina saker för fina priser. Bland annat dessa nedan:


Regnoveraller för 199 kronor styck. Gizmo har den i blå och den är verkligen super bra och han gillar den!


En söt Kimono som Leeloo har, kostar 138 kronor sedan denna söta jacka för 168 kronor.


Även dessa söta fleeseoveraller till vintern för 168 kronor. Ser fina och sköna ut!

Så kika in Fina Hund tycker jag!


Dystert...


Ja vi har det inte lätt just nu. Igår fick Gizmo övernatta hos svärföräldrarna
och vi åkte hem med Leeloo för natten innan sov vi inget alls pga Gizmo och andra orsaker. Så idag runt 14.00 hämtade vi hem honom och galenskaperna började. Han piper efter henne och vill göra allt han kan för att få vara med henne.

Leeloo verkar inte vara villig längre så hon bara ligger och inte säger något eller gör något. Han vill ha henne nära, vill se henne och vara bredvid henne at all time. Tar man bort henne från hans sida så blir han tokig. Så nu ligger de i sängen bredvid varandra och han är äntligen lugn. Vi kan pusta ut och vila huvudet lite.

Så med andra ord blir det tyvärr ingen Hundensdag för oss imorgon tyvärr då Leeloo löper och Gizmo inte är den gladast utan henne, samtidigt har vi ingen som kan passa Leeloo. Så vi missar den tyvärr:(. Men vi hoppas på att få se massa bilder från dagen i några bloggar.

Någon som har erfarenhet av kastrerade hanar? Hur blir de efter att de blivit kastrerade när de möter en löptik?

Tävling hos Hund I Sthlm!


Nu har Hund I Sthlm en kanon tävling med Goodiebag och nu dras 2 hela lyckliga vinnare och vi är inte alls sena med att delta. Vill inte du heller missa detta, så klicka bara in dig på bilden ovan!

Ikväll är det följande som gäller!


- Duscha
- Klippa Gizmo
- Klippa klorna
- Borsta tänderna

Vi vill ha:



När matte är hemma är det god mat som gäller!

Matte har varit hemma hela veckan då hon varit sjuk. Så det har varit hemlagat som gäller.
Idag blev det köttfärs med paprika! NAM NAM!


Gårdagens konversation!


Vi vill ha!

Någon av dessa fina flexi koppel från Avant Garde som finns hos Spoiled Dog!
För visst skulle de passa våra bajspåseväskor?

Bajspåseväskorna vi har kommer från LeChien!


A love nest!

Som ni vet så löper Leeloo och hon är just nu under höglöpet. Men det är faktiskt ovanligt lugnt hemma. Gizmo är inte alls lika på henne som vid de tidigare löpen. Han gör som ni ser på videon ovan, han flörtar med henne, uppvaktar henne, pussar på henne och försöker få hennes uppmärksamhet. Ibland söker hon upp honom och vill busa och sen vips lägger hon svansen på sidan och då får leken avbrytas.

Men de är lugna och Gizmo lika så, det är så skönt! Viss ser de söta ut? Vilken kärlek de har till varandra. Såhär gör de oxå dagligen även när Leeloo inte löper. De kan inte vara utan varandra!

Mina små älskade solstrålar!


Det bästa Leeloo vet!

Ni ser hur hon njuter! Så fort man klappar henne så lägger hon sig ned, vänder på sig och ger en magen!
Så då är det bara att börja klappa magen och vara glad! Men visst ser hon söt ut?

Föresten, Leeloo blev moster den 11/9-09. Brorsan Hugo blev pappa för första gången!
Vi grattar massor och Leeloo är en stolt moster!


Grattis Gizmo 2 år!

Idag fyller vår lila prins hela 2 år! Jisses vad tiden går fort. Man hinner knappt med!
Så idag fick Gizmo prinsess tårta till frukost som han smaskade i sig och såg nöjd ut

GRATTIS GIZMO!

 


Tävling: Chihuahua Dreams Te



Vi är med och tävlar om Chihuahua Dreams Te hos Asta!

Chihuahua Dreams är ett rött te smaksatt med smultron, jordgubb och vanilj samt jordgubbsbitar, ringblommor och jordgubbsblad. Det är t.om så en Asta funderar på att börja dricka te, så gott låter det.


Vill du vara med och tävla? Skriv en kommentar i Astas blogg där du säger att du vill tävla och länka till tävlingen från din blogg. Har du ingen blogg? Då går det alldeles utmärkt att tävla ändå.


Tävlingen håller på till 27 september! Vi är utan tvekan med!

Att få Gizmo på andra tankar!


Leeloos "löp" vardag...


Vinnaren Elmer!

Nu får vi äntligen se bild på vinnaren i vår förra tävling som vi hade i sammarbete med Small To Big!:D

Det är sötnosen Elmer som har den på sig, ser han inte helt bedårande ut? Vi tycker det i alla fall!
Och Elmer är född 2 dagar innan Leeloo om någon skulle vara intresserad av att veta!:)


Mysiga Leeloo!


Nu ligger Leeloo brevid husse och gosar för fullt med husse. När Leeloo löper är hon största gosbollen. Hon vill bara ligga nära en, bli klappad på magen och känna sig älskad. Hon är riktigt duktig på att tvätta sig och håller sig ren hela tiden. En riktigt duktig liten dam, så hon behöver knappt tikskyddet nu.

Men hon bäddar aldrig inför eller efter sina löp som många tikar gör.

Mammas lilla sötnos!

Hemma hos oss just nu...


Lista!

Mia har gjort en lista för alla hundägare i bloggvärlden.
Kopiera, svara och skicka quizen vidare!

1. Vad är det för ras på din hund?
Gizmo är Chihuahua,Papillon,Toypudel och Yorkshireterrier. Leeloo är Chihuahua och Papillon
2. Är det en tik eller en hanhund?
Gizmo är hanhund och Leeloo är en tik
3. Vad kallar du den?
Gizmo kallas för: Tjockis (fast än han verkligen är det det), Giz och Bu. Leeloo kallas för: Lee, Mamma och Sessan.
4. Har den något kennelnamn?
Leeloo har men kommer inte ihåg den just nu.
5. När är hunden född och hur gammal är den i nuläget?
Gizmo föddes 2007-09-15 och är då strax 2 år, Leeloo föddes 2008-02-14 och är 1 år och 7 månader.
6. Har du den för sällskap eller någonting annat (jakt, avel, utställning, vakt, etc)?
Sällskap!:)
7. Har ni gått/ska ni gå några kurser ihop?
Inga kurser, de är hemlärda!
8. Är det din första hund eller har du haft hund förut?
Min första hund.
9. Har ni besökt veterinären någon gång?
Massa gånger!:) Vi är bra oroliga av oss.
10. Det roligaste din hund vet?
Oj de älskar att busa, äta massa gott, vara ute och springa lösa.
11. Det tråkigaste din hund vet?
Gizmo hatar att åka bil och Leeloo hatar att duscha.
12. Har din hund några vanor/ovanor?
Oj de har massa vanor, listan är nog oändlig. Gizmo måste följa en vart man än går, han måste ha alla sina tuggben nära sig och leksakerna lika så, han måste hälsa på allt och alla. Leeloo ska alltid jucka på sin kossa och hon ska alltid pussas och bli klappad på magen. Och massa annat har de!
En ovana är att alltid skälla på andra hundar vi möter.

Sist men inte minst, posta gärna en bild på din älskling!



Jag skulle vilja skicka vidare till alla som läser vår blogg!

Rea hos Small To Big!



Nu vill ni inte missa detta, hos Small To Big är det nu REA på vinterjackor. Priset på alla jackor är 299 kronor oavsett tidigare pris eller storlek! Låter juh kanon eller vad säger ni?
Så skynda och fynda!


Hundens dag 20 sep


Var inne hos Linda & Azi och såg att det är Hundens dag den 20 september mellan 11-16 i Kungsträdgården (Stockholm). Det kommer att finnas massa skoj bland annat: Ras specialer, uppträdanden och roliga saker.

Någon som ska dit? Jag skulle jätte gärna gå men med tanke på att Leeloo löper är det inte det smartaste men vi kanske går med bara Gizmo!

Leeloo löper

Nu är det igång, Leeloos tredje löp så inatt sov hon i sitt "löp" rum det är alltså förrådsrummet, där hon har sin egen säng, egna skålar och en liten lampa. Dörren står öppen fast med galler framför så att Gizmo lämnar henne ifred. Ännu har den värsta tiden inte kommit men vi är förberedda. Jag är så förbannad på mig själv att vi inte hann kastrera Gizmo innan detta löp. Fansinken, det känns förjävligt men vi MÅSTE göra det innan nästa löp.


(Bild från förra löpet)

Så Leeloo är deprimerad, nedstämd, äter inte vad som helst och vill helst vara för sig själv. Söta lilla tösen, hon gillar verkligen inte att löpa.


En avslappnande dag...


Idag har vi verkligen tagit det lugnt hemma, gosat och mysat, varit på promenader och njutot av vår tid tillsammans som familj. Leeloos löp har börjat, hennes vullva har precis börjat svullna upp och Gizmo börjar finan intresse i Leeloos bakdel. Nu är det 2-3 helvetesveckor framför oss. Men nu är det bestämt, Gizmo ska kastreras.

Hoppas ni haft en underbar lördag, för det har vi!

Leeloos favorit plats!

Om det är något Leeloo gillar är att ligga högt upp på högar. Helst ska det vara en kuddhög men det fungerar bra med kläder, täcken och annat skoj. Men högt upp ska det vara, hon ska kurra ihop sig och sova sött.


Som en prinsessa, on top of the world!


När stunderna hemma är som bäst..


2 gamla bloggar!

Gizmo och Leeloo har haft varsin blogg tidiga på en hemsida som hetter Nogg. Där finns maaaasssaa bilder på de från när de var yngre. Riktigt roligt att kika på kan jag lova. Så har ni tid över en dag eller är uttråkade så titta.

Gizmo JR
&
Leeloo Valentine


Ännu en sådan vecka avklarad...

Vet att jag ursäktad mig för dålig uppdatering men denna vecka är en sådan vecka där husse jobbar sent. Dock var han hemma Måndag & Tisdag pga sjukdom och sedan så lämnades vovvarna hos svärföräldrarna då jag kommit hem sent från jobbet och det skulle ha inneburit att de skulle vara ensamma hemma i mer än 4 timmar. Så nu har de sovit över hos de och kommer hem idag kväll då husse åker och hämtar de efter jobbet.

Så det är därför bloggandet på vovvarnas blogg varit så låg. Jag har knappt varit med de denna vecka och det känns så surt. Saknar de massor. Så jag längtar hem idag till mina änglar. Men tills dess bjuder jag på lite gammla bilder på mina snuttar.




Busiga och bästa vänner från starten!


Tävlingsdags hos Spoiled dog!


Nu är vi med och tävlar om Shampoo & Balsam till vovvarna hos Spoiled Dog!
Den vill man juh inte missa? Klicka HÄR för att delta!


Snart blir Gizmo 2 år!

Den 15 september fyller vår stora pojke hela 2 år. Kan knappt tro det, att han nu är hela 2 år och 16 hundår. Vi har alltså haft honom i 1 år och 10 månader. Helt sanslöst hur fort tiden går. Vi ska självklart fira med Gizmo favorti, prinsess tårta och sen ska han få massa gott. Gizmo har verkligen förgyllat vårt liv och han är som vår lilla son. han är verkligen unik och vi älskar honom så mycket!




Här ser ni lite gammla bilder från hans tidigare födelsedagsfriande!:) Så stor han blivit!:)
Ni glömmer väl inte att gratta?:)



RSS 2.0