En otroligt rolig och trevlig dag på StB!

Idag så bestämde vi oss för att träffa Anneli och vovvarna på StB hundcafeet mellan 13:00-13:30. Så vi åkte dit men vi var lite tidiga, vi kom dit runt 12.00 så vi tog en fika och buset började. Dock var det en löptik där en stund och det gjorde att Gizmo blev ja, galen och vart väldigt aggig och grinig och ville bara ut till tiken. Suck...


Men sen så kom en söt liten pudel, Mimmi och Gizmo vart lite småkär i henne och skulle vara där och lukta och lukta. Sedan dök charmtrollet Arthur, en black and tan pomerian. Jätte söt och super trevlig husse och matte hade han. Strax efter kom Pepsi och matte och det var super roligt. Grabbarna bus började genast mopsa till sig och Gizmo vart väldigt väldigt intresserad av Pepsi och de höll på fram och tillbaka.


Sen kom Anneli med Romeo och Yoda. Och "ohandet" började med sötnosen Romeo, han är juh verkligen så unik på alla möjliga sätt och jag är smått förälskad i sötnosen, kan inte sluta le. Men sen kom en tös dit oxå, tror att hon henne Lovisa. Och då var hon "the center of attention" bland 4 hanar. Alla jagade henne och skulle lukta och busa och visa vem som var störst och starkast.


Så Gizmo fick sig en "time-out" då han redan var i gång pga löptiken. Så han fick sitta i mattes knä några stunder då och då. Men vi hade otrolgit trevligt och det är alltid minst lika roligt och välkomnande att komma till StB. Stämningen är kanon, alla pratar och umgås.

Så tack Anneli, Romeo & Yoda - Pepsi & Matte (förlåt i all babbel glömde jag helt att fråga efter ditt namn), Arthur, Husse & Matte (samma här, glömde och fråga om namn) och såklart Ninnie och medhjälpare! Och alla andra hussar/mattar och vovvar som kikade förbi då och då!



Postat av: Danielle

tack själv!!! hahahaha jag garvar ihjäl mig Dude! Pepsi fragrance...

2009-09-27 @ 00:13:38
URL: http://pompom.blogg.se/


Postat av: Carina

Vilket härligt hundcafé. Och massor av härliga hundar. Kul att träffa andra hundar och hussar/mattar. Önskar att vi hade något liknande i Halmstad att gå till.

2009-09-27 @ 09:49:30
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/


Postat av: Anneli + vavvorna

Härliga pratbubblor som vanligt. Tack för en toppenhärlig dag.

Kram från oss!

2009-09-27 @ 20:41:07
URL: http://chitassar.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0