Det roligaste...

...med att så många deltar i tävlingen är att man hittar så många nya vovve bloggar att följa!:) Och det tycker vi är super rolgit! Är du ny här, klicka in dig på bilden ovan och missa inte tävlingen!

God Natt allihop, önskar Gizmo Killer och Leeloo Valentine!

Gizmo & Leelo har duschat!


Vad roligt!

Vad roligt att så många hittade hit och vill delta i tävligen, det är verkligen super roligt!:) Det ska bli kul att lott aut en vinnare och det är super roligt att läsa alla era hundars unika egenskaper. Och vissa säger att hundar inte har personligheter, de kan slänga sig i väggen.

Matte och husse var och handlade till vovvarna idag hos Sea Hund Och Katt och det blev bland annat:
- Grisöron
- Tjurmuskel
- Doftande bajspåsar (rosen doft)
- Shampoo
- Mat (Royal Canin)
- Levergodis

Vad tror ni småttingarna gör nu?


Tävling: Vinn glamig unisex halsband


Nu kör vi igång en tävling hos Gizmo & Leeloo. Första tävlingen av många kommande. Denna gång har vi denna otroligt fina, söta, glamiga och "unisex" halsband till din vovve. Den är i 25-33 cm lång, slitstark och stilren.

Så för att delta behöver du bara följa dessa 2 enkla steg:

1. Kopiera bilden och lägg i din blogg med en länk till oss.
2. Svara på frågan: Har din hund någon udda egenskap?

Gizmo & Leeloo lottar sedan ut en vinnare!

Tävlingen håller på till fredag nästa vecka det vill säga den 6/2!
SKYNDA SKYNDA!

Gizmo pappa Gizmo


Snodde denna bild från Louise. Här ser ni Gizmos pappa och den lilla ljusa långhåriga "yorkshireterrier look alike" är vår lilla Gizmo. Se hur många halv syskon han har. Helt otroligt! Och hans kullsyster är den mörka "yorkshireterrier look alike"  och hon heter Candie.

Vilken dunder familj!:)

Matte föll pladask...

...för dessa sängar til Leeloo & Gizmo hos Divinedog Shop:


Gizmo & Leeloo ska få nya "möbler" de med!

Ni som följer min blogg, matte Alisa vet att vi den 27 februari kommer att flytta till en alledeles ny lya. I och med att vi inte har några möbler med oss då vi bodde i en etta och hade bara en säng. Så då tyckte vi att även Gizmo och Leeloo ska få nya "möbler" till lägenheten.

Så jag börjar kika in lite på sängar eller en ny stor säng till båda. Ett fint underlägg för deras matskålar och sedan några fian burkar för att förvara deras mat och godis. Men något som är ett måste nu är 2 saker.

1. En stor låda för deras leksaker
2. En liten garderob för deras kläder. Trots att de inte har så många så är det fint att ha de hängandes än att de ligger i en väska.
Vart fann jag inspirationen till garderoben? Jo hos Emma och Maggie såklart.
Jag hittade en som hade massor med sängar och mycket annat till rimliga priser. De heter Anicare. Kika in den!
Så har ni tips på några bra butiker med hundsängar?

Vår nya favorit leksak!


I julklapp av Juan, Yohanna och Lola fick Gizmo och Leeloo två otroligt roliga leksaker. Det var en pipgris och en piptupp. Jösses vad de leker med de. Varför är de så roliga? Jo för att de är . Gizmo blir helt galen när han får leka med de.

Matte vet vad vi gillar!

Sedan Gizmo & Leeloo varit små har de älskat en sak otroligt mycket och det är RÖD PAPRIKA. De kan äta de med allt, skinka, ost, torrfoder, färskfoder och bara röd paprika som snacks. Så jag missar aldrig att lägga i lite rödpaprika i maten. Oavsett om det är med köttfärs eller med färskfoder. För någon dag sedan så fixade jag:
- Färskfoder (Oxfile och Vilt)
- Paprika (RÖD)
- Skinka (rökt)

Och de smaskade i sig det utan att tänka två gånger. Nöjda och belåtna var de rätt länge.

Finns det något som din hund älskar över allt annat?

Semlor...

Husse köpte semlor för någon dag sen och Gizmo och Leeloo fick smaka på. Syns det att det gillades stort? De mumsade i sig grädde och ville bara ha mer och mer.

Vissa har det bra....

Aktivering

Leeloo älskar aktiveringsleksaker. Hon har en stor lila ekorre som jag fyller med levergodis och hon kan håla på tills hon tömer den och ta ut massa godis. Hon vet precis hur hon ska vrida och vända den för att det ska komma ut godis. Och hon blir så koncentrerad och stolt över sig själv. Det syns tydligt på henne.

Gizmo däremot förstår inget, han väntar tills hon fått ut något och så snor han några godis bitar från hennes. Annars sitter han mestadels och bara tittar på henne och undrar vad hon gör.

Vilka aktiveringsleksaker gillar din hund?

Gizmo är nyklippt!

Igår kväll klippte jag Gizmo då hans päls vart för långt och hade fåt en tov här och där. Då är de dags att frissas. Såhär blev resultatet. Sötnos eller vad?

Han är en riktig fotostjärna, eller vad säger ni?

Leeloo är både farlig och mysig!

Från bus:


Till mys:

Min söta lilla tjej. Hon är en sann dam. När alla andra busar ihjäl sig, stör eller är på något sätt jobbiga så sitter hon bara där i ett litet hörn och ser på. Hon stör sig inte på något, hon behöver inte någon. Bara husse och matte. Hon är en sann prinsessa....

Gårdagens bus och tigerfight!

Igår kväll var Leeloo och Gizmo igång i full bus kan jag lova. Först slogs de om tigern som fick ta emot massa stryk och dragningar.

Det var som om de inte hade busat på flera år, de busade ihjäl sig och fick inte nog av varandra.

Jaa ni ser hur det såg ut igår. Helt galet!

Men efter ett tag, tog det slut, eller?

Tävling hos Posh Pooches


Hos Posh Pooches kan man nu vara med och tävla om dessa otroligt fina och söta skålar från WETNOZ  i valfri färg (vit, blå eller rosa, storlek small). Vi tvekar inte en sekund över att delta i denna tävling.

Vill inte du heller missa den? Klicka då in dig HÄR och medverka!

En troligt rolig historia! LÄS!

Denna fick jag av min arbetskollega Jenny, jag skrattade som en tok. Den är lite lång men ni kommer INTE att ångra er det kan jag lova.

Hundens & Kattens Dagbok


HUNDENS DAGBOK


07.00 - Tjohoo, en promenad. Det är det bästa som finns!
08.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det är det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det är det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bilen. Det är det bästa som finns!
15.00 - Tjohoo, ungarna kommer hem. Det är det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det är det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det är det bästa som finns!
18.00 - Tjohoo, hundmat. Det är det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det är det bästa som finns!
22.00 - Tjohoo, sova i mattes och husses säng. Det är det bästa som finns!

KATTENS DAGBOK


783:e dagen i fångenskap...
Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. De frossar i färskt kött medan jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet att jag en dag ska lyckas rymma, och den milda tillfredsställelse jag får av att klösa på möblerna. Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag än en gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dem med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna.

I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans, framtvingade jag en hårboll i deras favoritfåtölj. Kom ihåg: lägg en på deras säng.
Fångade en mus som jag bet huvudet av. Lade den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare om vad jag är kapabel till, så att de ska gå runt i ständig skräck. Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramar och gullande om vilken duktig kissemiss jag är. Saker och ting går inte som planerat.

På kvällen dök deras kumpaner upp för någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet, men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något de refererade till som 'allergi'. Jag måste komma underfund med vad detta är så att jag kan använda det till min fördel.

De andra internerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon av dem inför risken att någon tjallar. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor men återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven.

Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör. Han pratar med våra kidnappare regelbundet, och jag är övertygad om att han rapporterar vartenda steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han för tillfället i säkerhet.
Men jag kan vänta.

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket...

Badrockar till Gizmo & Leeloo!


Denna badrock skulle sitta super fint på Gizmo och vara jätte bra. Hans päls tar väldigt lång tid att torka och han snurrar runt hela tiden för att torka sig. Denna skulle sitta fin fint! Kostar 169 kr.


Leeloo är väldigt frusen av sig och denna skulle sitta fint och värmt på henne. Finns för 169 kr hos Pawprint!

Pawprint

Hittade denna otroligt söta bädd  hos Pawprint.



Denna söta vovvekudde får man för 149 kr. Gud så söt, denna ska jag absoult klicka hem genast.

Sen vill jag passa på att tipsa om hemsidan Pawprint. Hitta den av en slump och klicka in mig. Jisses vilka fina saker de hade och till kanon priser.
De har bland annat dessa söta Bajspåsehållare:

Finns från 129 kr, är inte det helt underbart söta att ha? Speciellt på sommaren.

Så klicka in er till Pawprint!

Leeloos b-day present!


Säg inget till Leeloo men jag hade tänkt köpa en söt sele till henne i födelsedags present. Den kan man hitta hos Posh Pooches för 190 kr.

Denna söta sele hittar man hos Doggie.se för 199 kr.

Denna hittas oxå hos Doggie.se för 199 kr
Otroligt fina och mjuka, idag har hon en hård rosa sele med diamanter på så hon skulle nog trivas mycket bättre i en mjuk sele.

Hope she likes it!

14 och 15 januari:


Men jobbet och allt glömde jag skriva att igår den 14 januari fyllde lilla Leeloo Valentine 11 månader och den 15 januari fyllde Gizmo Killer 1 år och 4 månader. Jisses så stora de har blivit.

Så om exakt en månad är det alla hjärtans dag och Leeloo fyller 1 år. Tiden går så fort. Måste boka tid för hennes 1 års vaccinering. Hon var så duktigt vid hennes 12 veckors spruta så det kommer att gå jätte bra. Tårta blir det som vanligt. Prinsess tårta, för den ÄLSKAR de!

Tips


Här kommer jag att tipsa om massa oliak saker till hundar, allt ifrån kläder till sjukvård, mat och annat skoj. Massa tips om saker som jag både använder mig och skulle vilja testa på.

Så är du sugen på tips om allt och inget läs här!

Vänner


Här kommer ni att kunna se och följa alla våra träffar med andra hundar. Både kompisar och när vi åker till Himmelska Hundar och träffar nya vovvar där. Massa hundsnack här!

Så är du intresserad av hur hundar har det tillsammans, busar och leker så är det här du ska läsa!

Matte & Husse


Här kan ni följa oss med hundarna, husse Mauri och matte Alisa. Lite om hur vi ser på vårt hundägande. Lite bilder på oss och hundarna och här har ni även chansen att få ställa frågor och funderingar över hur det är att ha hund och om ni behöver några tips.

Här hittar ni allt om hur det är att vara hundägare!

Våra utflykter

Här kan ni läsa om våra gemensam utflykter, allt ifrån en tripp till ängen till att resa bort på bilfärd. Mycket naturbilder och annat skoj som vi gör tillsammans, vovvar, husse och matte och kanske andra oxå.

Är du nyfiken på våra äventyr så är det här du ska läsa!


Gizmo Killer

 
Här kommer du att kunna följa vår lill buse Gizmo Killer i hans vilda liv med massa bus och trams. Det blir massa bilder, berättelsen, vardagsbetraktelser och massa annat.

Vill ni följa en unik liten hund med mycket energi och glädje ska ni kolla in denna kategori!

Gizmo & Leeloo


Denna kategori kommer att bestå av både Gizmo och Leeloo. Lite smått och gott på deras gemensamma liv tillsammans som bästa vänner. Så bilder på de tillsammans kommer att dyka upp och massa annat skoj i deras gemensamma liv.

Så njut av deras vänskap i denna kategori!

Leeloo Valentine

Här kommer ni att kunna läsa allt om lilla prinsessan Leeloo Valentine, allt ifrån bilder på henne, roliga berättelser och hennes vardagliga lilla bus.

Så denna kategori är bara Leeloos.


Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0