Matte har startat en insamling!

Jag har en blogg (http://alisagonzalez.se) med 500-700 läsare dagligen och jag känner att jag på så sätt kan nå ut till fler angående betydelsen för bröstcancerforskning. Om jag kan få 1% av mina läsare att donera pengar till forskningen har vi verkligen gjort en insatts.

Jag tycker att alla kan göra en insats för den dyrbara forskningen kring inte bara bröstcancer men även all cancer i allmänhet. Det är en grym sjukdom som vi måste kunna bekämpa. Och tillsammans kan vi lyckas tror jag!


Så idag är det perfekta dagen för detta. Vi har de flesta fått lön och en 50 lapp mindre skulle inte påverka oss så mycket men det skulle betyda otroligt mycket för forskningen och de drabbade. Så för att bidra i min samling till bröstcancerforskningen KLICKA HÄR (eller på bilden ovan)! Ni kan antingen skänka via internet eller genom att skicka SMS:

SMS:a BESEGRA 1472 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter 72988 kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

Nu hjälps vi åt för våra mödrar, våra far/mormödrar, våra mostrar/fastrar, våra systrar, våra vänner, våra bekanta och våra medmänniskor!

 



Postat av: Carina

En ros till dig för en bra idé. Det är så många som drabbas och det behövs alltid mer pengar till forskning.

2009-09-25 @ 19:52:39
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/


Postat av: Anneli

Hej! Nu har jag SMS:at. Hoppas fler gör samma sak. Det här är jätteviktigt.

2009-09-25 @ 20:58:15
URL: http://hundisthlm.blogg.se/


Postat av: Anneli

svar: det är det minsta jag kan göra.



Vi ses om några timmar. Tar med mig Romeo o Yoda.

2009-09-26 @ 10:33:56
URL: http://hundisthlm.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0