Gizmo tittar på TV!


Gizmo tittar på TV!

Sedan vi fick Gizmo insåg vi att han inte riktigt var som alla andra hundar, många saker var unika med honom och han var nästan "människolik" och en av hans udda egenskaper var hans TV-tittande. Han älskade att tittat på TV och mest när det visades program eller filmer med djur. Han kunde sitta/ligga och helt ostörd se igenom en hel film. Bland annat såg han hela filmer Eight Below med oss och han reagerade på allt ifrån rädsla, spänning och glädje. Hans favorit program på TV är: Planets Funniest Animals och Cesar Milian.

Igår satte vi på filmen Santa Buddies som för övrigt är den absolut finaste julfilmen jag sett, jisses vad jag grät, den hade en sensationell budskap den filmen. Han satt på soffan som ni ser i videon ovan och såg i princip hela filmen. Han såg ut att tycka att det var otroligt spännande och roligt. Ja ni ser hur intensivt han följer filmen.

Leeloo kan verkligen inte se på TV, hon reagerar inte det minsta lilla. Så olika det kan vara. Ni som har hundar. Tittar era hundar på TV? Kan de se en hel film?



Postat av: Carina

hihi vad kul att han tittar på tv, har jag nog aldrig sett en hund göra så intensivt. Varken Enzo eller Tyson är intresserade av tv utan ligger mest och sover framför den. Kan väl hända att de reagerar om det är något visst ljud men inte annars.

2009-12-20 @ 09:58:56
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/


Postat av: Hugo

Hihi, va söt :)



Våran Molle bryr sig inte nå särskilt om tvn, bara när det är hundar med.. Då blir han arg och skäller ut dom :P

2009-12-20 @ 18:55:38
URL: http://hugooo.blogg.se/


Postat av: Alejandra

Aston tittar ofta på tv. Hans favoritfilm är Beverly Hills Chihuahua. Cesar Millan tittar han oxå på. Han brukar ofta titta med oss på "vanlig film". Är det en thriller och en "elaking" som ger sig på någon försvarslös tjej blir han arg och springer fram till tv:n och "säger till" att han ska låta tjejen va. :-)



P.S Leeloo o Gizmo är jätte söta i snön.



Mvh

Alejandra & Aston

2009-12-20 @ 23:51:09


Postat av: Anneli + vavvorna

Summer tittar på TV, medans Romeo o Yoda mest skäller om de ser en annan hund i rutan.

2009-12-24 @ 23:21:33
URL: http://chitassar.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0