Hur ska detta gå?

Termometern visa - 15, vi var ute och gick med hundarna. Leeloo vägrade göra något och gick runt och lyfte på tassarna hela tiden och såg ut  att ha ont. Vi gick runt i säkert en halvtimma för att få henne att göra något ute. Det finns ingen platt område för henne att kissa, hon är nödig men kan inte koncentrera sig på att kissa pga kylan. Hon går och lyfter på tassarna och skakar på de.

Vi testade nu med att klippa fingervantar och sambon är ute med henne igen. Sist hon kissade var 18:00 och det tog en god halvtimma för henne att göra det ute. Ska det vara såhär vintern ut? Det här känns inte lovande för någon av oss.

Hur gör ni med era hundar? Hur hanterar de kylan?


Tack för alla era tips!
Det är bättre idag, det var nog igår kväll som det var värst då det var - 15 grader. Men nu under dagen har hon inte haft några problem alls att vara ute och skuttar runt och hoppar. Gör sina behov och är glad. Men blir det sådär kallt igen då får vi direkt sätta på de små fingervantarna på tassarna för det är allt för kallt.

:)



Postat av: Lea

Och vi som klagar på minus 2 här... dock är blåsten desto värre då vi bor vid sundet. Tycker synd om er, hoppas våren börjar närma sig snart...



En varm kram från Leo & Lea!

2009-12-18 @ 23:52:26
URL: http://leos.nu


Postat av: Anna & Kompis

Jag har tur, Kompis har visat sig vara väldigt vinterrubust. Hon verkar inte frysa alls, varken om kroppen eller tassarna.



Du kan inte sätta på henne hundskor? Skulle hon acceptera dem tror du? Stackars Leeloo, som fryser! :(

2009-12-19 @ 00:27:02
URL: http://kompismedflock.blogg.se/


Postat av: Tommy

Jag har samma problem!

Mina hundar vägrar gå ut, jag får bära ut dem och sen vägrar dom göra nått..



Usch!

2009-12-19 @ 08:46:36
URL: http://tommytott.blogg.se/


Postat av: Carina

Enzo har inga problem alls med att det är kallt och snö, värre är det med Tyson. Han lyfter oxå på tassarna hela tiden när vi är ute och går. Det gäller att hålla igång och inte stå stilla för länge och lukta på ett ställe för då fryser han mer. Han gör tack och lov sina behöv trots kylan.

2009-12-19 @ 10:05:07
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/


Postat av: marie och spencer

Spencer vill inte heller ha tassarna på marken :(

Men vi har babysockar och syr in resår så dom sitter fast på tassarna. Men det är inte lätt att hitta tillräckligt små sockar. Väl på skuttar han glatt på ute!

2009-12-19 @ 17:36:20
URL: http://naken.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0