Lilla Diva!


Igår försvann matte och husse iväg och var borta i ca 4 timmar. Leeloos uppfödare (en nära vän till oss) ringde igår kväll i förtvivlan om att hon var tvungen att åka in till akuten med Diva (Leeloos kusin) för att hon blivit dålig och hade ingen som kunde ställa upp att köra de till Bagarmossen djursjukhus. Vi ställde självklart upp.

Gizmo och Leeloo fick stanna hemma och vi åkte in. Diva hade druckit otroligt mycket, varit seg, deppig, hängig, bajsat mycket, varit varm och hård i magen. De misstänkte livmodersinflamation. Efter ca 2 timmar på Bagarmossens akut tipsade de oss om att åka in till Albanos djursjukhus i Danderyd då de hade för många före oss på Bagarmossen och Albano hade inga alls. Så i illfart tack vare kartorna i Iphonen lyckades vi komma fram i tid till Albano innan de stängde.

Där fick Diva hjälp direkt, de undersökte henne och visst var det så att hon hade livmodersinflamation så hon opererades idag tidigt på morgonen. Vi var alla ledsna och förkrossade men såg det positiva i det negativa. Leeloos uppfödare hade upptäckt och reagerat på Divas tillstånd tidigt så det hann inte bli värre. Det visar bara hur viktigt det är att känna sin hund in och ut och reagera på minsta lilla, för det kan rädda din hund.

Nu inväntar vi mer info från de om hur det gått för lilla Diva, men tills dess håller vi tummar och tassar för lillan och gör det gärna ni med. Hon behöver det! :)



Postat av: Tommy

Hoppas att operationen har gått bra och vilken tur att Divas ägare känner sig hund så bra!



Vi håller tummar och tassar här hemma att allt går bra.



Stor kram från oss !

2009-12-13 @ 09:52:49
URL: http://tommytott.blogg.se/


Postat av: Anna & Kompis

Här håller vi tummar och tassar för att allt har gått bra för lilla Diva!!!! Stackars liten, tur att hon har en så uppmärksam matte och tur att ni kunde hjälpa till med att skjutsa!

2009-12-13 @ 12:43:53
URL: http://kompismedflock.blogg.se/


Postat av: Suki & Samantha

Vi hoppas innerligt att det går bra för Diva!

2009-12-13 @ 13:06:12
URL: http://sukiochsamantha.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0