Vi gillar inte frost...



Idag när vi gick ut på morgon promenad var det -6 grader och massa frost. Gizmo och Leeloo fick på sig sina tjocktröjor då jag såg att det var kallt. Men det jag inte såg innan vi kom ut var att det var frost, jätte mycket frost överallt. Gizmo och Leeloo trippade fram på tårna såg det ut och såg inte alls nöjda eller glada ut över känslan av trampdynorna mot den kalla marken.

Att gå på gräset var ännu värre, då var det ännu kallare. Stackare. Det är stunder som denna som man vill sätta på de skor eller strumpor. Det måste vara jäkligt kallt att gå på frost fast än deras trampdynor givetvist inte är lika känsliga som våra fötter. Men mant ycker synd om de ändå.

Någon av er som har skor på era hundar? :) Jag kommer nog inte att införskaffa mig men kul och veta om någon har det!



Postat av: Carina

Har aldrig haft skor till någon av mina hundar. Brukar ibland använda tassalva om det blir riktigt kallt.

2009-12-02 @ 12:45:28
URL: http://tysonochganget.blogspot.com/


Postat av: marie och spencer

Förra vintern när det var en vecka med -20-30 hade jag tjocksockar på spencer(sånna för bebisar) det var så kallt att de inte blev blöta. Hade han inte dom på så skrek han när man ställde han på marken :(

Hoppas det inte blir riktigt så kallt den här vintern!

2009-12-02 @ 12:57:04
URL: http://naken.blogg.se/


Postat av: Anna & Kompis

Nej, jag har aldrig haft skor på någon hund, tror inte ens att jag har sett någon hund med skor (mer än på bild). Kompis älskar kyla, snö och frost så hon är snarare glad över att vi har fått riktigt vinterväder. Tror nog att det är väldigt individuellt hur hunden uppfattar kylan, förstår att Spencer (naken.blogg.se) inte kan vara någon större fan av vintern... Är det väldigt kallt brukar jag smörja in Kompis trampdynor med försvarets hudsalva (Apoteket), så att dem inte ska blir torra och spricka.

2009-12-02 @ 17:52:01
URL: http://kompismedflock.blogg.se/


Postat av: linnea:co

Fin blogg och väldigt söta hundar :)

som svar på din fråga, aldrig haft skor till hundarna med i år blir det nog det. :)

2009-12-02 @ 21:09:56
URL: http://daisysfashion.blogg.se/


Postat av: Jonna & Puff

Förra året var Puff en minibebis med pyttesmå ben och tassar så några skor kom inte till tals. Fast iår är det lite annats och det börjar luta mot att han ska få skor - eller snarare sådana där strumpa/toffla-model (trots hussens protester)



Puff hatar snö och totalvägrar att gå om det är för kallt och jag vill inte ha en promenadsvägrande hund hela vintern.

2009-12-03 @ 20:31:02
URL: http://jonnax.blogg.se/


Postat av: Anna Posh Pooches

Jag har aldrig haft skor på några av mina hundar under 20 år, men det är klart behövs det så behövs det. Man gör ju det som är bäst för sin hund och skulle det då behövas ser jag bara det som att ägaren gör det bästa för sin hund :D Här behöver vi gummistövlar till killarna hihi / Anna

2009-12-05 @ 13:15:53
URL: http://http:/www.poshpooches.blogg.se





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0