Green Fields

Vi har länge använt Green Fields produkter för pälsvård och varit super nöjda. Greenfields har revolutionerat pälsvårdindustrin med sina unika hundprodukter för pälsvård. Genom att enbart använda naturliga oljor från alla världens hörn ger Greenfields hundprodukter ett skydd mot omvärldens påverkan på pälsen och gör att djurens päls blir naturligt vacker.

Greenfields är ensamma i världen om att ha framställt ingredienser som återskapar de naturliga fuktighetsmedel som fåglarna har och som skyddar deras sköra fjädrar. Utöver dessa unika upptäckter så har Greenfields även tillsatt uppbyggande proteiner och försäkrat sig om att den slutliga produkten är så skonsam som möjligt. Framförallt är det viktigt för Greenfields att deras hundprodukter för pälsvård inte irriterar djurens delikata ögon. Det vill säga färre tårar för både djur och ägare.

Så idag inhandlade vi följande produkter:


Nu kan din hund hållas väldoftande samtidigt som pälsen får en extra glans och lyster. Med nya Doglotion från Greenfield.

Greenfields lotions tar skonsamt bort oönskade dofter. Din hund luktar fräscht och pälsen får fantastisk lyster och strålande glans. Perfekt för utställningshundar och husdjur. Greenfields lotions finns i 8 olika dofter och varje flaska inehåller 75 ml. Lotionen sprayas på pälsen för att ta bort oönskad hunddoft eller för att göra pälsen mer glansig och minska den statiska elektriciteten.


Schampo och balsam i ett för regelbunden användning. Det stärker pälsens fuktighetsbalans och ger extra glans.

De finns hos Small To Big och hittas även hos SweCat! Rekommenderar verkligen!



Postat av: Linda

Javisst är Greenfields produkter bra.

Jag använder dem själv till mina hundar och

säljer deras produkter i min webshop.



/Linda

Spoiled Dog

2009-07-25 @ 13:06:31
URL: http://www.spoileddog.se





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0