Leksakstips!


Haute Diggity Dog är ett känt designermärke från USA och deras produkter är mycket uppskattade av ett flertal kändishundar. De tillverkar hundleksaker, hundkläder och andra hundprodukter. De är ofta omskrivna i Vouge och andra modetidningar. Märket och produkterna älskas inte bara av kändishundar utan även av deras mattar och hussar. Ett säkert tecken på detta är att de varit exklusivt utvalda som giweaways i presentpåsar vid Oskarsgalan till de nominerade och presentatörerna.


Gosig hundleksak i fleece med rassel och pipljud inuti. 20 x 20 cm. För att hunden ska kunna få visa sina känslor mot hundfångaren, veterinären, exet eller brevbäraren.


Dog Planet är ett designföretag i USA med mottot: think globally, act doggedly. Det innebär att man satsar stora pengar på att vara ett designföretag med socialt ansvar och miljöansvar samtidigt som man tillverkar produkter som får hundars svans att vifta och ägarna att känna sig nöjda. Naturligtvis är alla deras produkter giftfria och faktiskt även återvinningsbara, och en del av deras produkter tillverkas av återvunnen Tuff®, allt för att skona miljön. Man har även ett projekt som heter the dog planet foundation, som går ut på att stödja projekt som har att göra med samspelet mellan hund och människa. Man stöttar arbetet med hemlösa hundar, och många andra projekt.

Ni hittar alla dessa hos Swecat!






Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0