Varför ska alltid djuren förlora pga vår ansvarslöshet!

Men man blir juh för fan förbannad!


Förvildade, herrelösa katter har blivit ett problem i Sverige.

Enligt jordbruksminister Eskil Erlandsson (C) kan en lösning vara att skjuta katterna. Det bedöms att det finns kanske drygt 100 000 förvildade katter.

Men för fan, hur kan människan säga något sådant. Ska vi skjuta katterna för att MÄNNISKAN inte tagit ansvaret över det djur de valt att skaffa sig. För som han säger:

"Många väljer att skaffa en kattunge under sommaren.

Barnen tjatar och vill ha en egen misse - men när den en gång så gulliga pälsbollen växt upp är den inte lika rolig längre - och lämnas ofta att klara sig ensam när semestern är över.

Resultatet: Mängder av herrelösa katter springer runt i landet."


Varför ska katterna(djuren) få lida för människans ansvarslöshet? Varför är det alltid de svaga som förlorar och de försvarslösa? De har ingen chans mot oss människor, de kan inte stå emot och tycka till. Jag säger bara ta en del av de skattepengarna som betalar ERA SKYHÖGA LÖNER och kastrera alla vildakatter ni kan. Döda inte de för att människan inte kunnat ta sitt ansvar över de.

Jag blir spyfärdig!
källa: aftonbladet.se



Postat av: Katterna på Katthemmet Kompis

Vilken underbart söt och trevlig blogg du har!



Vi håller med dig i precis allt du skriver här ovan. Varför ska vi katter straffas när människan brister i sitt handlande? /Tass, katterna på Katthemmet Kompis

2009-06-06 @ 17:10:03
URL: http://katthemmetkompis.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0