Vi smakade på Stockholm!

Idag var det sista dagen med Smaka på Stockholm i Kungsträdgården, där massa restauranger ställer ut sig och man kan köpa och smaka på massa go mat till väldigt låga priser. Så vi fixade vovvarna och åkte dit.

Gizmo och Leeloo fick på sig två sommriga linne, Leeloo sin Hello Kitty och Gizmo sin marin. Så söta de var och glada oxå över det fina vädret och att vi skulel ut. Så när vi kom till Kungsträdgården var det massa människor!


Vi hittade ett hundcafé. Det var EKO HundCafe. Där stannade vi till för att kika på lite ekologiska produkter som de hade. Det fanns alltmöjligt. Men vi köpte en påse hundkex med smak av kanel och sedan en burkmat.


Så efter det gick jag (matte) och husse iväg för att beställa lite mat till oss och så slog vi oss ned för att äta lite.


Vi hade super mysigt och vovvarna med. Leeloo som annars intge brukar gilla folksamlingar hade jätte roligt och tyckte att det var spännande och kul med massa människor och andra hundar. Massa nya dofter!



Postat av: Matilda och Ebba

Vad mysigt det såg ut! Önskar jag hade bott närmare huvudstaden just den här helgen, då hade vi garanterat gått dit också :-)

2009-06-07 @ 16:14:39
URL: http://ebba.doggyblogg.se


Postat av: Danielle

hihi jag såg er! ni tog bild på min mans rygg :)

jag var lite upptagen med shopping.

2009-06-07 @ 16:36:11
URL: http://pompom.blogg.se/


Postat av: Anneli

Vi var också i Kungsträdgården. Jag tog Yoda med mig den här gången.

2009-06-07 @ 20:38:01
URL: http://chitassar.blogg.se/


Postat av: Elin [Freakshow - Chihuahua]

Åh va mysigt!

2009-06-09 @ 03:20:51
URL: http://elinarmour.blogg.se/





Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


URL/Bloggadress


Kommentar


Trackback

RSS 2.0